Sorry dat je ZO welkom bent

Excuseer

Kom binnen,
ja, sorry…

… geef je jas maar, we hebben wel nog geen kapstok.
… niet op de scheuren in de zetel letten, er moet dringend een nieuwe komen, maar ik denk dat we ook eerst nieuwe vloer gaan leggen, of misschien ook niet, ik weet het niet.
… er hangen nog peertjes aan het plafond maar we hebben echt al overal gezocht naar mooie armaturen en we weten niet wat we willen.
… niet letten op de gordijnen, die hebben we voorlopig gehangen, toen we verhuisden, we hebben nog geen tijd gemaakt om nieuwe uit te kiezen.

Ken je ze? De ‘excuseer dat ik je niet in een mooier interieur kan ontvangen’ verwelkomingen?
Ik hoor ze heel vaak, soms terecht, soms overbodig, maar dat er veel ongenoegen is over het interieur, dat is wel duidelijk. Hoog tijd dus om ter hulp te schieten.

Wist je dat

– je heel veel kan leren uit je bestaande interieur. Kijk goed rond naar wat je stoort, zodat je in de nieuwe versie niet dezelfde fout maakt.

– je al een eerste resultaat kan bereiken door een aantal overbodige zaken weg te halen: ongebruikte muziekinstallaties, verdorde planten, leeslampen die je nooit aan doet,…

– de hele voorbereiding voor een nieuw interieur vanuit je luie zetel kan, eigenlijk zelfs moet.

– je na die grondige voorbereiding echt niet ver en vaak moet rondrijden om een mooi en harmonieus geheel samen te stellen.

– je overbodige uitgaven en miskopen vermijdt door in de juiste volgorde te kiezen.

– je op één avond kan leren hoe je dit allemaal doet.

– deze avond niet gericht is op één bepaalde stijl, maar je wel leert om jouw persoonlijk interieur samen te stellen.

– het advies en de tips zowel toepasbaar zijn in een nieuwbouw, een verbouwing als in een bestaande ruimte die een nieuwe look krijgt.

– de voorbeelden toepasbaar zijn in elke ruimte.

De workshop waar jij, of je ‘sorry-vrienden’ alles leert, gaat door op donderdag 19 mei 2016, in hotel de Pits in Heusden-Zolder. Schrijf je snel in zodat je volgende keer niet meer ‘sorry’ hoeft te zeggen, maar gewoon ‘welkom, fijn dat je er bent!’

Alle info op de website.